Kimseyi Mağdur Etmeyiz

Ülkü okul aile birliği üyeleri, Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine tayini çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk onuruna yemek düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 13:27
Kimseyi Mağdur Etmeyiz

Yemeğe eşi Canan Oğuz ile birlikte katılan Vali Memduh Oğuz, önemli açıklamalarda bulundu.

Okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ülkü Okulu Müdürü Mehmet Göksoy, ülkü okulunun Isparta’nın en iyi okullarından birisi olduğunu ifade ederek, yeni eğitim sistemi kapsamında derslik sıkıntısı meydana geldiğini söyledi.

Okul velilerinin büyük çoğunluğunun ülkü okulunun karşısında bulunan kız meslek lisesinin ülkü okuluna tahsis edilmesi konusunda istekli olduklarını belirten Göksoy, biz bu isteği Sayın Valimize ve milli eğitim müdürümüze bir kere daha iletiyoruz dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk Isparta’nın YGS’deki başarısında ‘İlim Şehri Isparta’ projesi’nin etkili olduğunu belirterek, önümüzdeki yıl bunun okullarda ders olarak okutulacağını kaydetti.

Öztürk konuşmasında; “Isparta’da 3,5 ayda çok güzel çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların yapılmasında değerli valimizin engin tecrübeleri bize rehberlik etmiştir.

Isparta’nın YGS’deki başarısı hepimizi gururlandırdı. Bu başarıda ben kendimi payidar olarak görmüyorum. Ama şunu samimiyetimle söylemek istiyorum ‘İlim Şehri Isparta’ ya yakışan bu başarıda Sayın Valimizin ve siz değerli öğretmenlerin katkısı çok büyüktür. O bakımdan ben sizi birer gizli kahraman olarak görüyorum” dedi.

İl Mili Eğitim Müdürü Muhammet Öztürk’ün başarılı bir idareci olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz ise, kız meslek lisesini mağdur eden bir davranış içerisine girmeyeceklerini söyledi.

Uzayan kol bizden olsun diyen Vali Oğuz; “Muhammed Beyin gidişine üzülüyoruz, ama madem daha iyi bir göreve gidiyor onun adına da seviniyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Okul müdürümüz kız meslek lisesinin ülkü okuluna tahsisi konusunda velilerin büyük çoğunluğunun talebi olduğunu söyledi. Şu anda burada kız meslek lisesinden her hangi bir temsilci yok. Ama şunu herkes bilsin; bizim adalet anlayışımızda, hak anlayışımızda oğlumuzu güldürürken, kızımızı ağlatacak bir davranış içerisine girmeyiz. Kız meslek lisemizin öğrencisini, öğretmenini ve velisini memnun edecek bir çözüm buluruz. Onlara okuluyla, bahçesiyle, salonuyla yepyeni bir okul yaparız ve burası da ülkü okulunun olsun denir, o zaman olur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum