Kipa'nın Yeni Sahibi Belli Oldu

Isparta'daki alışveriş merkezini ocak ayında kapatma kararı alan KİPA'nın boşalan binasının yeni sahibi belli oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2015 15:15
Kipa'nın Yeni Sahibi Belli Oldu

Kipa, 7 bin metrekarelik bu araziyi satın alarak 2009 yılında buraya Alışveriş Merkezi kurma çalışmalarına başlamış ve söz konusu Alışveriş Merkezi 24 Mart 2011 tarihinde dönemin protokol üyelerinin de katıldığı görkemli bir törenle açılmıştı.

VARLIĞI YAKLAŞIK 4 YIL SÜRDÜ
Ancak, Kipa Extra'nın Isparta'daki faaliyeti yaklaşık 4 yıl sürdü, Zira, Kipa yönetimi, zarar ettiği gerekçesiyle Isparta'daki Alışveriş Merkezini kapatma kararı aldı. Kipa yönetimi tarafından 1 Ocak 2015 tarihinde alınan bu karar 25 Ocak 2015 tarihi itibariyle yürürlüğe konuldu ve Kipa Extra Isparta'daki faaliyetini tamamen noktaladı.

KİPA'nın boşalan yerini ise IYAŞ A.Ş aldı.

Iyaş yöetim kurulu başkaı Bahatti Şenol Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamada; "Uzun uğraşlarımız sonucunda Kipa'ya ait olan yeri aldık. Artık tapusu IYAŞ A.Ş.'nin üstünde yani artık Isparta'lının. Projemizi henüz hazırlamadık yakın zamanda Isparta kamu oyu ile paylaşacağız. Tüm  Ispartamıza hayırlı olsun"dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum