Kiraladıkları Araç Az Daha Mezar Oluyordu

Kiraladıkları Araç Az Daha Mezar Oluyordu

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Eylül 2015 13:13
Kiraladıkları Araç Az Daha Mezar Oluyordu

Beyşehirli 5 kişilik aile kiraladıkları araçla Senirkent istikametinden Yalvaç’a geldikleri sırada Taşevi Plajı yakınlarında virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Araç göle metreler kala şans eseri durarak olası bir facia önlendi.

Pazar günü Senirkent-Yalvaç karayolu üzerinde meydana gelen kazada kiralık otomobil bir aileye mezar oluyordu. Bir araç kiralama şirketinden araç kiralayan Mehmet Ağaç (42) eşi Emine Ağaç ve yakınları Gülizar Aslan (28) ile çocuğu Sait Efe Aslan ile ismi öğrenilemeyen kendisine ait 3 yaşındaki kızını da alarak Beyşehir ilçesinden bir yakınlarını ziyarete gitti.
Ziyaret sonrası dönüşe geçen aile Taşevi Plajına yaklaştığı sırada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Uçurumdan aşağı inmeye başlayan ve takla atan araç bir süre sürüklendikten sonra göle metreler kala durabildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan aile telefonla yardım istedi. Senirkent’ten sevk edilen ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılara hastanede müdahale edildi. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu sadece sürücü Mehmet Ağaç’ın vücudunda çarpmaya bağlı eziklikler olduğu haber verildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.