Kırat Yeniden Şaha Kalkacak

Bir zamanların efsanesi kırat, Isparta’da yeniden şaha kalkmak için kolları sıvadı. Kıratın Isparta’daki yeni süvarisi Nihat Karan, son günlerde yaşanan tartışmaları değerlendirdi; “Süleyman Soylu bizi etkilemez. Kırat Isparta’da yeniden şaha kalkacak!”

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2013 12:03
Kırat Yeniden Şaha Kalkacak

Bir zamanların efsanesi kırat, sıkıntılı ve sancılı bir dönemin ardından yeniden şaha kalkmak için kolları sıvadı. Demokrat Parti’nin bir zamanlar kalesi olan Isparta’da kıratın süvariliğini üstlenen İl Başkanı Nihat Karan, son günlerde yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Karan, “Biz ağacı yeşil tutmak için buradayız. O ağacı kurutmayacağız. Gidenler oldu, gelenler oldu. Gidenlerin yolu açık olsun. Biz görevimizin başındayız” dedi.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karan, son günlerde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun Isparta’da AK Parti adayını belirleme konusunda etkili olacağı ve Demokrat Parti’den ciddi bir oy beklentisi olduğu yönündeki değerlendirmelere de yanıt verdi.

SOYLU BİZİ ETKİLEMEZ
Demokrat Parti İl Başkanı Nihat Karan, “Süleyman Soylu Demokrat Parti’yi hiçbir şekilde etkilemez. Biz 65 yıldır gidenleri hep uğurladık. Ama bir gerçek var. Gidenler 10 yıla kalmaz özür dileyerek geri dönerler. Biz kendi işimize bakıyoruz. O tartışmalar bizi değil, AKP’yi etkiler” diye konuştu.

KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ
Yerel seçimlere Demokrat Parti’nin kendi adayıyla gideceğinin de altını çizen Karan, “Biz seçimlerde kendi adayımızı çıkaracağız. Şimdiden 4-5 aday adayı var. Ama süreç içerisinde netleşecek. Sürpriz isimlerde karşınıza çıkabilir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum