Kirazlıdere Tesislerini Belediye İşletecek

Kirazlıdere Tesislerini Belediye İşletecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2015 10:14
Kirazlıdere Tesislerini Belediye İşletecek

Isparta Belediyesi Kirazlıdere’de bulunan tesisleri geri almasının ardından, tesisin ailelerin kullanımına sunulması amacıyla çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Gökçay Mesireliği üzerinde bulunan Kirazlıdere Tesislerine giden yol üzerinde çalışmalar gerçekleştirilecek. Tesislerin geri alınmasının ardından Isparta Belediyesi tesis girişindeki ağaçların budanması, çevre temizliğinin yapılması işlemlerini tamamlarken, tesislerin yenilenmesi amacıyla da proje çalışmalarına başlandı.

Kirazlıdere Tesisleri’nde belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve mimarlar ile birlikte incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Kirazlıdere tesislerimizi vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanabileceği bir işletme haline getireceğiz. Tesisleri belediye olarak kendimiz işleteceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, uzun hukuki süreç sonrasında Kirazlıdere Tesislerinin geri alındığını, tesislerin en kısa sürede restoresinin yapılacağını söyleyerek, “Bu tesisleri belediye olarak kendimiz işleteceğiz. Burayı vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gelip, gidebileceği ve kullanabileceği, misafirlerini ağırlayabileceği tesis haline getireceğiz. Ailelerimiz her zaman rahatlıkla buraya gelebilecek, istediklerini bulabilecek ve kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir yer haline getireceğiz. Güzel bir işletme olacak. İnşallah burası Isparta halkımızın mutlu olacağı yer haline gelecek. Şimdiden tesislerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kirazlıdere Tesisleri için belediye mimarları ve uzmanlar eskiden restoran ve kafeterya olarak kullanılan alanda projelendirme çalışmalarına başladı. Tesislerin projesinin yenilenmesinin ardından alanda tadilat ve yapım çalışmalarına başlanacak. Bina çevresinde de peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Belediye ekipleri ilk etapta tesislerin geri alınmasının ardından çevrede temizlik çalışmalarını gerçekleştirmiş ve yol boyunca ağaçların budama işlemlerini de tamamlamıştı.

Tesislerin bakım onarım ve peyzaj çalışmaları ile birlikte yine Huzurevi-Kirazlıdere arasındaki yollarda bakıma alınacak ve gerekli altyapı ve asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum