Kırklareli Valisi Öner Görevine Başladı

Isparta'dan Kırklareli Valiliğine atanan Ali Haydar Öner, görevine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2011 10:38
Kırklareli Valisi Öner Görevine Başladı

Vali Öner ve eşi Saadet Şen Öner, valilik binası önünde çiçeklerle karşılandı. Karşılamada, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Öner, makamında yaptığı açıklamada, kamu görevlisi olarak Giresun'da başlayan memurluk yaşamını, çeşitli ilçelerde kaymakamlık yaparak sürdürdüğünü ifade etti. Öner, '1993 Eylülünden bu yana valilik göreviyle ulusumuza hizmet etme olanağı bulduk. Bundan da onur ve bahtiyarlık duymaktayız. Bayburt, Giresun, Çankırı ve Isparta valiliği görevlerini yaptık. Çok şükür, Allah bugüne kadar mahcup etmedi, inşallah bundan sonra da etmez. Kırklareli'de hizmet etme imkanı bulmaktan onur ve bahtiyarlık duymaktayım' dedi.

Vali Öner, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, Türk Silahlı Kuvvetleri ve üniversitenin rehberliğinde, uyum ve iş birliği içinde, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyi üzerine çıkma yolunda Kırklareli'ye hizmet edeceklerini belirtti. Kırklareli'nin, Türkiye'nin gelişmişlik göstergeleri sıralamasındaki yerinin olumsuz anlamda değiştiğini dile getiren Öner, 2008'de 10. sırada bulunan ilin 2009'da 21. sıraya gerilediğini söyledi. Öner, 'Daha iyi noktalara ulaşmak için gayret edeceğiz. Çevreye duyarlı yatırımları, istihdam oranını artırmaya gayret edeceğiz' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.