Kırmızı Bilgisayar Fiyat Avantajlarıyla Dikkat Çekiyor

Isparta’da Bilgisayar, Network Sistemleri ve Kurumsal Ticari yazılım hizmeti verecek olan Kırmızı Bilgisayar Birçok siyasi parti İl başkanı ve Ispartalı vatandaşların yoğun katılımıyla hizmete girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2011 13:35
Kırmızı Bilgisayar Fiyat Avantajlarıyla Dikkat Çekiyor

Kırmızı Bilgisayar Açıldı. Isparta’da Bilgisayar, Network Sistemleri ve Kurumsal Ticari yazılım hizmeti verecek olan Kırmızı Bilgisayar Birçok siyasi parti İl başkanı ve Ispartalı vatandaşların yoğun katılımıyla Eski Adliye Binası Arkasındaki Caddede hizmete girdi.

Isparta’da hizmet verecek Kırmızı Bilgisayar Network Çözümleri ve Kurumsal Ticari yazılımlar konusunda dikkat çekiyor. Birçok işletmenin kullandığı ticari yazılımlar konusunda en büyük eksikliğin destek konusunda olduğu söyleyen Kırmızı Bilgisayar Yetkilisi Mustafa Yalçınkaya “Biz bu konuda daha farklı bir çalışma sistemi içinde hizmet vermeyi düşünüyoruz. Ticari programlarda hizmet ve destek çok önemlidir. Şuanda Netsis ile anlaşmamız var. Ticari işletmelerimiz Bizden hem bu programı satın alabilirler hem de yerinde destek hizmeti alabilirler” dedi.

Kırmızı Bilgisayar Teknik Sorumlusu Yasin Yalçınkaya “ Isparta’da bilgisayar üzerine kurulu zaten birçok firma var. Bizi bu firmalardan ayıran en büyük özellik bizim sunduğumuz kaliteli teknik servis hizmeti ve ticari işletmelere kurumsal yaklaşımımız olacaktır” dedi.

Kırmızı Bilgisayar Çok farklı Ürün yelpazesi ve Fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. Ajans32 Ailesi olarak Isparta’da hizmete giren Kırmızı Bilgisayar’a Ticari faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum