Kırmızı Işıkta Ambulans Şoförüyle Tartıştı

Sabah saatlerinde Gölcük Yolu üzerindeki Gülistan Mahallesi Kavşağında sirenleri çalan ve tepe lambası açık olan ambulansa yol vermeyen araç sürücüsü, ambulansı beklettiği yetmezmiş gibi aracından inip ambulans şoförüyle tartışmaya kalktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2014 18:44
Kırmızı Işıkta Ambulans Şoförüyle Tartıştı

Yer: Gölcük Yolu Gülistan Mahallesi Kavşağı... Saat: 09:02...

Acı acı çalan sireniyle hayat kurtarmaya giden bir ambulans kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen araçları uyararak olay yerine seyrediyor.

Kırmızı ışıkta bekleyen bazı araçlar derhal ambulansa yol açmak için harekete geçiyor. Ancak ambulansın hemen önündeki bir araç hiç oralı değil. Hala kırmızı ışıkta bekliyor.

Ambulans önündeki aracın plakasını anons ediyor... Ama nafile... aracın kıpırdamaya niyeti yok.

Ambulansa yol vermeyen araç sürücüsü, önce aracın camından el-kol hareketleri yapıyor... ardından da aracından inip ambulans şoförüyle tartışmaya kalkıyor.

Bu arada yan taraftan bir yol bulan ambulans şoförü bir manevrayla yoluna devam ediyor. Bir hayat için çok önemli olan ambulansa dakikalarca yol vermeyen şoför, aracına biniyor ve yoluna devam ediyor.

Yorumu siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz...

O ŞOFÖR KONUŞTU haberi için tıklayın

İŞTE AJANS32 OBJEKTİFİNE TAKILAN O GÖRÜNTÜLER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum