Kırmızı Yengeçler'de Hedef 3 Puan

Kırmızı Yengeçler'de Hedef 3 Puan

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2015 10:41
Kırmızı Yengeçler'de Hedef 3 Puan

Kırmızı yengeçler, bayram nedeniyle 3 gün izin yaptı ve 26 Eylül Cumartesi gününden itibaren Konyaaltı Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Zorlu maç 4 Ekim Pazar günü Eğirdir’de oynanacak. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında İscehisarspor’u deplasmanda 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlayan Eğirdirspor’da Kurban Bayramı dolayısıyla futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Kırmızı beyazlılar, Kurban Bayramı nedeniyle ara verdiği çalışmalarına 26 Eylül Cumartesi günü başladı.

Ligin 2. haftasında seyircisiyle buluşacak olan Eğirdirspor, 4 Ekim Pazar günü iç sahada oynayacağı Konyaaltı Belediyespor maçına büyük önem veriyor. İlk haftada Muratpaşa Belediyespor’u 3-0 gibi farklı skorla mağlup eden Konyaaltı Belediyespor’da ligin güçlü ekipleri arasında gösteriliyor. Eğirdirspor, Konyaaltı Belediyespor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.