Kışın Ortasında İşten Atıldılar

Isparta'da faaliyet gösteren Centrum Garden AVM'de çalışan 8 güvenlik elemanı kışın ortasında hiçbir gerekçe gösterilmeden kapıya konulduklarını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 15:34
Kışın Ortasında İşten Atıldılar

Isparta Centrum Garden’da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 8 kişi, iddiaya göre kendilerine hiçbir açıklama yapılmadan işten çıkarıldı.

Antalya Orsa Özel Güvenlik şirketi bünyesinde çalışan Güvenlik Amiri Mustafa Çakın, Hanife Arık, Haldun Aydın, Mustafa Yalvaç, Engin Topçu, Emre Özmen, Rabia Kuyumcu ve Cavit Tuna’ya hiçbir açıklama yapılmadan dün işten çıkarıldıklarını iddia ettiler. 

Ayrıca yaptıkları açıklamada 2 buçuk aydır maaş almadıklarını söyleyen özel güvenlik çalışanları Centrum Garden işverenlerince mağdur edildiklerini söylediler. 

Centrum Garden’ın yeni bir güvenlik şirketiyle anlaşma yaptığını ve daha önce çalışan 8 özel güvenlik görevlilerinin işine son verildiği söylendi.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum