Kıskıvrak Yakalandı

Kıskıvrak yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2015 20:27
Kıskıvrak Yakalandı

Şarkikaraağaç İlçesi ulvikale mahallesinde öğle saatlerinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G isimli kaçırılmıştı. Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğünün sıkı takip sonucu kaçırılan lise öğrencisi ailesine teslim edildi.

Olay ile ilgili lise öğrencisi Z.N.G. isimli öğrenciyi kaçıran 23 yaşındaki M.A.E Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınmak üzere göz altına alındı. 17 yaşındaki lise öğrencisi Z.N.G ile 23 yaşındaki M.A.E isimli şahısla daha öncelerinde aralarında duygusal bir bağ olduğu ve bir müddet sonra lise öğrencisi Z.N.G. görüşmek istemediğini beyan ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Olayın ulvikale mahallesi sebze pazarı civarında 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs kızla görüşmek istediği, daha önceden de yanında silah taşıdığı, lise öğrencisi Z.N.G. bunu bildiği, ailesinin ise görüşmelerine karşı çıktığı iddia edildi. Şarkikaraağaç’ta bir öğrenci pansiyonunda kalan Z.N.G. isimli lise öğrencisi çarşıya çıkmak istediği ve ablası tarafından izin verildiği iddia edildi.

İfadesinin Şarkikaraağaç Cumhuriyet Başsavcısı tarafından alınacak olan 23 yaşındaki M.A.E isimli şahıs adliyeye sevk edildi.

Şarkikaraağaç Ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.