Kitap Kurtları TÜYAP’ı Gezdi

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi’nde “ Kitap Kurt’u” seçilen öğrencilere ödül olarak İzmir Tüyap Kitap Fuarı gezisi yapıldı.

Yayınlanma:
Kitap Kurtları TÜYAP’ı Gezdi

Gezi kapsamında 20 öğrenci Tüyap Kitap Fuarını gezdi. Aynı zamanda İzmir’i de gezen öğrenciler unutulmaz anlar yaşayarak Isparta’ya döndüler.

Kitap Kurtları her ay 9. 10. Ve 11. Sınıflardan en çok kitap okuyan öğrencilerden seçiliyor. Öğrenciler “Ayın Kitap Kurdu” belgesiyle ödüllendirilirken aynı zamanda her yıl Nisan ayının son haftasında İzmir’de yapılan Tüyap Kitap Fuarı’na da götürülüyor.

Geziyle ilgili bilgi veren Gezi Başkanı ve Almanca Öğretmeni Fadime Yaramış; Gezinin çok güzel geçtiğini, zaten kitap aşığı olan öğrencilerin bu gezi sayesinde kitap okumanın ve kitapların değerini bir kez daha gördüklerini söyledi.

Okul Müdürü Mahmut Çopuroğlu ise şunları söyledi; “Yaptığımız bu faaliyetlerle okulun sadece ders öğrenilen bir yer değil aynı zamanda sosyal bir mekan olduğunu gösteriyoruz. Bu etkinliklerle okulu daha da yaşanılır bir alan haline getiriyoruz. Bu amaçla geziye katılan öğrencilerimizi ve geziyi tertip eden öğretmenlerimizi tebrik ediyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.