Kıyak'tan Yeni Yıl Mesajı

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2012 23:23
Kıyak'tan Yeni Yıl Mesajı

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, halkın teveccühü ile göreve geldikleri 2009 yılından beri Gelendost Belediyesi olarak daha yaşanılır bir kent ortaya çıkartmak için bıkmadan usanmadan büyük bir azim ve kararlılık içerisinde çaba harcadıklarını belirtti.

Tamamen insan odaklı hizmet anlayışı ile bugüne kadar yapılamayan hizmetlere imza atmanın, onur ve sevincini paylaştıklarını kaydeden Kıyak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli hemşehrilerimizin, sosyal yaşam düzeylerinin artırılması başta olmak üzere, modern kentleşmenin tüm değerlerinden daha fazla yararlanır hale gelebilmesi adına Gelendost Belediyesi olarak bir çok projeye imza attık. Bunlardan bir bölümü tamamlandı. Bir bölümü de devam ediyor ve yine bir bölümü de halen proje aşamasında. Bu temel düşüncenin şuuru içerisinde, değerli vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanda etkin hizmetleri yerine getirmek için mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Canla başla devam eden hizmet süremizde, yaşadığımız bu kentin sahip olduğu değerleri ile tüm dünya insanlarına tanıtabilmek için de çaba harcıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görev süremiz içerisinde saygıdeğer Gelendost’lu vatandaşlarımızın, beklentilerine uygun bir hizmet anlayışını ortaya koyacağız. 2013 yılında da hizmetlerle var olan başarı çıtasını daha da geliştireceğiz. Bu duygular içerisinde tüm hemşehrilerimin yeni yıllarını tebrik ediyor, yeni yılın sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.