Kızıl Elma Büyüyor!

Gazeteci Cüneyd Oktay Yazdı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2015 16:37
Kızıl Elma Büyüyor!

Konuya girmeden önce bir Perinçek analizi yapma ihtiyacı duydum.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Doğu Bey, 3 Askeri Darbe görmüş 68 kuşağı nın yılmaz temsilcisi olmuş ömrünün dörttte üçünü tahta sıralı duruşma salonlarında, kimileyin taş duvarlı nezarethanelerde geçirmiş, yazdıkları, okudukları, yaşadıkları ile tam donanımlı bir aydın oluşu yadsınamaz bir gerçek.

Kimi zaman dik duruşu ile Gençlik yıllarındaki asi ruhluluğunu birbiriyle karıştıran, kimi zaman öfkeli ve radikal çıkışlarıyla topluluğu etkileyen ilginç bir kiiliğe sahiptir. Kimilerine antipatik, kimilerine göre sempatiktir.

Ancak bu onun Iceberg gibi suyun üzerindeki görünen yüzüdür. Onun görünmeyen yüzü ise aydın kişiliğidir.

Medya yıllardır onun kavgacı yanını ön plana çıkarmış ancak onun diplomatik yanını hep gizlemiş olması onun antipatik bir lider olarak görünmesine sebep olmuştur. Ekranlarda sert tartışmaları ile tanınan Perinçek'in Ermeni Soykırımı konusunda Lozan'da Hakim sınıflara karşı savunmasını Yüksek Almanca ile yapan bir Türk aydını ve fikirlerini dikte eden bir kişiliğe sahiptir.

İyi ki de varsın Doğu Bey. Bu kadar Kasımpaşalı içerisinde bir de eli maşalı liderimiz olsun artık.

Gelelim Perinçek Başkanın yüzyıl boyunca yaptığı en önemli şeye; şu millete antipatik gelen İşçi Partisi logosunu kaldırıp Vatan Partisi logosunu koydu ya işte buradan on puan, şimdi en önemli ikinci şey ise; Türkiye'de ne sağ ne de soldaki partilerin beceremediği olaya. O da ne mi? Türkiye'de ilk kez bir partide aydınlar ve proleterya aynı partide buluştular. Umarız devamı gelir.

Sayın Perinçek senin siyasi görüşünden korkanlar şimdi Vatan Partisine koşarak gelecekler.

Kollarını aç sayın Başkan, Türkiye Vatan'da kucaklaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum