Kızılay Çadırı Kurup Oraya Mı Taşıyacaksınız

Belediye Başkanı Günaydın, rakiplerinin 'ITKM'ye esnafı taşıyacağız' vaatlerini 'siz bütün ticari alanları müteahhide vermişsiniz. Kızılay çadırına mı taşıyacaksınız" diye eleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2014 10:27
Kızılay Çadırı Kurup Oraya Mı Taşıyacaksınız

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ile bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı buluşmada Başkan Günaydın, ITKM ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise son günlerde diğer parti belediye başkan adayları tarafından dile getirilen, Isparta esnaflarının ITKM’ye taşınacağı noktasındaki vaatlerine değindi.
Günaydın, bir önceki belediye yönetimince inşaatı yapan yüklenici firma ile yapılan sözleşme gereğince ticari alanların tamamının yükleniciye verildiğini hatırlattı.

ITKM’de belediyenin hissesinin yüzde 53, yüklenici firmanın ise yüzde 47 olduğunu belirten Günaydın, “Bize verilen yüzde 53’lük bölümün tamamı ortak kullanım alanlarından oluşmakta. Belediyeye hiçbir ticari alan verilmemiş. Diğer belediye başkan adayları ise ‘burayı Ispartalı esnaflarımıza vereceğiz, onları taşıyacağız’ diyorlar. Hatta ‘Davraz Mahallesi’ndeki Çarşamba Pazarı esnafını getireceğiz’ ifadelerinde bulunuyorlar. Sen her tarafı karşı tarafa vermişsin. Sonra da ‘buraya esnafı taşıyacağız’ diyorsunuz. Ne yapacaksınız Kızılay Çadırı kurup oraya mı getireceksiniz. Bir aday arkadaşımız bunu söylerken, diğer aday arkadaşlarımızda bu lafın arkasına takılmışlar yarış yapıyorlar, ‘bizde aynısını yapacağız’ diyorlar” şeklinde konuşarak kamuoyunun yanlış yönlendirilmek istendiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum