Kızılay’dan Yaşlılara Ziyaret

Kızılay’dan Yaşlılara Ziyaret

Yayınlanma:
Kızılay’dan Yaşlılara Ziyaret

Kızılay Isparta Şubesi Başkanı Taner Büyükküpçü önderliğindeki heyet, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uluborlu Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek merkezde kalan yaşlıların yaşlılar haftasını kutladılar.

Her yıl 18 – 25 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinlilerle kutlanan ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Isparta Kızılay’ı da yaşlıları bu anlamlı haftasında unutmadı.
YAŞLILARI GÖNÜLLERİNCE

EĞLENDİRDİLER
Bu doğrultuda, geçtiğimiz gün Kızılay Isparta Şubesi Başkanı Taner Büyükküpçü önderliğindeki heyet, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uluborlu Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. Saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarete; Şube Başkanı Büyükküpçü’nün yanı sıra şube yönetimi ve kurdukları Kızılay Orkestrası üyeleri katıldı. Programda, orkestra tarafından çalınan ve söylenen türkü ve şarkılarla merkezde kalan yaşlılar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

BÜYÜKKÜPÇÜ; “YAŞLILAR
BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”
Yaşlılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan ve büyük beğeni kazanan programla ilgili olarak bir açıklama yapan Kızılay Isparta Şubesi Başkanı Taner Büyükküpçü; “Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır. Onlara saygı göstermek ve dualarını almak ana gayemizdir.

“TÜM YAŞLILARIMIZIN YAŞLILAR
HAFTASINI KUTLUYORUM”
Biz de Isparta Kızılay Şubesi olarak, Yaşlılar Haftasını yaş alanlarla birlikte geçirmek istedik. Bu doğrultuda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uluborlu Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarımız Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir kutlama programı düzenledik. Kızılay Yönetimi ve Genç Kızılay yönetimiyle birlikte düzenlediğimiz programa ilginin yoğun olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bize burada karşılayan merkez müdür ve yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşlılarımız; Genç Kızılay orkestrasının çaldığı ve söylediği parçalar eşliğinde hoş bir vakitler geçirmişlerdir. Bu çerçevede tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını bir kez daha kutluyor ve ellerinden saygıyla öpüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.