Kızıldağ Milli Parkı Yenileniyor

Vali Vahdettin Özkan’ın talimatları doğrultusunda Kızıldağ Milli Parkında hummalı çalışma başlatıldı.

Yayınlanma:
Kızıldağ Milli Parkı Yenileniyor

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Şarkîkaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

15 Şubat tarihi itibariyle misafir kabul etmeye başlayacaklarını ifade eden Akdaş; “Kızıldağ Milli Parkının yeniden turizme kazandırılması konusu Sayın Valimizin ilçemizi ziyaretinde gündeme gelmişti. Bu talep doğrultusunda Sayın Valimizin talimatlarıyla çalışmalara başladık. Ahşaptan yapılmış 5 adet bungalov, lokanta, fırın ve kafeteryamız hazır durumda, sadece çevre düzenlemesi konusunda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kızıldağ Milli Parkında bulunan ‘Mavi Yapraklı Sedir’ ağaçlarının bol oksijen ürettiğini belirterek sözlerine devam eden Akdaş; “Dünya’da ender bulunan ağaçlardan oluşan parkımız astım, bronşit rahatsızlığı olan vatandaşlarımız için adeta bir şifa yeri. Stresten uzak, gürültüden uzak sağlıklı bir nefes almak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Vatandaşlarımız Şarkîkaraağaç Kaymakamlığı Web Sitesi üzerinden bizlere ulaşabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum