Kızıldağ Turizm MYO'da Flaş Gelişme

Uzun süredir sürümcemede kalan Şarkikaraağaç Kızıldağ Turizm Meslek Yüksekokulunda flaş gelişme.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2015 22:36
Kızıldağ Turizm MYO'da Flaş Gelişme

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in destekleri ile tadilat çalışmaları devam eden eski Hükümet Konağı son günlerde Şarkikaraağaç Kızıldağ Turizm Meslek Yüksekokuluna verilmesi gündemde idi.

Şarkikaraağaç İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş'ın Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi ile görüşerek binaya gelip bakmalarını, uygun görüldüğü takdirde de Turizm Meslek Yüksekokuluna devredebileceklerini söyledi. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde Şarkikaraağaç'a gelen Turizm Meslek Yüksekokulu Sekreteri Abdullah Özer tadilatı devam eden binayı yerinde inceledi. Ayrıca yine ortalıkta görünmeyen Müdür ve Müdür yardımsı binaya gelip bakmazken, Kızıldağ'da bulunan binanın demir baş listesinin de İlçe Kaymakamlığına devredildiği iddia edildi.

Turizm Meslek Yüksekokulu sekreteri Abdullah Özer'in Şarkikaraağaç için bir şeyler yapma çaba ve gayretinde olduklarını söylendi.

İlçe Merkezinin de bütünlüğü ve hareketliliği bakımından Üniversiteye verilmesi halinde İlçe esnafını da ekonomik anlamda hareketlilik yaşayacağı bekleniyor.

Şarkikaraağaç Ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.