Kızıldağ Yeniden Turizme Kazandırıldı

‘38. Turizm Haftası’ etkinliklerine tadilatı yapılarak ülke turizme yeniden kazandırılan Kızıldağ Milli Parkında düzenlenen programla start verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2014 10:27
Kızıldağ Yeniden Turizme Kazandırıldı

Vali Vahdettin Özkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, Şarkikaraağaç İlçe protokolü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programda yeni konseptiyle hizmete açılan Kızıldağ Milli Parkı, katılımcılardan tam not aldı.
Turizmin insanlığı kaynaştıran bir araç olduğunu belirten Vali Özkan; “Turizm var olan güzelliklerimizi, özelliklerimizi, tarihimizi ve kültürümüzü ortaya koyarak paylaşmanın bir anahtarıdır. Öncelikle bölgemizin ve ilimizin zenginlik kaynaklarının kendi insanımız tarafından iyi bir şekilde tanınması ve farkında olunması önemli, akabinde dışarıdaki insanlık alemine tanıtmak ve sunabilmek daha da önemli. Bu manada yeniden turizme kazandırılan Kızıldağ Milli Parkı ilimiz ve ülkemiz turizmi açısından büyük önem arz etmektedir. O nedenle valilik ve kaymakamlık olarak iyi bir koordinasyonla burayı daha ileriye götürülebilmek için birlikte çalışmalar yapacağız. Burada gerçekten bir farkındalık oluşturulmuş, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmasının ardından katılımcılarla birlikte yenilenen Kızıldağ Milli Parkı’nın açılışını yapan Vali Özkan, tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.. Güzel bir çalışma yapıldığını belirten Vali Özkan, emeği geçenlere teşekkür etti.

Turizm Haftası, hafta boyunca çeşitli tanıtıcı etkinliklerle devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.