Kızım İçin Böbreğimi Bile Satarım

33 yaşındaki Mustafa Kalkan, beyninde tümör bulunan 8 yaşındaki kızı Yasemin için tedavi masraflarını karşılamak için iş bulmak amacıyla Isparta’ya geldi. Kalkan, gerekirse böbreğini satmayı düşündüğünü bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 12:55
Kızım İçin Böbreğimi Bile Satarım

Kastamonu’da yaşayan Mustafa Kalkan, 8 yaşındaki kızı Yasemin için il il gezip, gündelik işlerde çalışıyor. Kızının beyninde tümör olduğunu ve her geçen gün ölüme bir adım daha yaklaştığını ifade eden Kalkan, iş bulma ümidiyle Isparta’ya geldiğini ancak hiçbir iş bulamadığını dile getirdi. Kızının ameliyatının Almanya ya da İsviçre’de yapıldığını belirten Kalkan, çaresizlikten dolayı parayı denkleştirmek amacıyla böbreğini dahi satışa çıkarabileceğini bildirdi.

HER HAFTA KULLANILAN İĞNE 570 TL

Kalkan, Tümörün büyümemesi için kızına her hafta yapılması gereken iğnenin 570 TL olduğunu belirten baba Kalkan, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor. Kalkan, “Ben epilepsi(sara) hastasıyım. Buna rağmen gündelik işlerde çalışarak kızımın tedavisi için gerekli parayı toplamaya çalışıyorum. Doktorlar kızımın Almanya veya İsviçre’de ameliyat olması gerektiğini bildirdiler. Bu yüzden böbreğimi satmayı bile düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum