Kızın Halinden Kız Anlarmış

Ajans32 Gazetesi’nin bugünkü manşetinde gündeme getirdiği iddialara Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Özçoban, cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2013 14:34
Kızın Halinden Kız Anlarmış

Ajans32 Gazetesi’nin bugünkü manşetinde gündeme getirdiği iddialara Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Özçoban, cevap verdi. Özçoban, “Olayı farklı boyutlara çekmenin bir anlamı yok. Kızın derdinden kız anlar” dedi.

Ajans32’nin dün “Potanın sultanlarına haremlik engel” başlığıyla duyurduğu haber, gündeme oturdu. Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Özçoban, uygulamayı “Kızın derdinden kız anlar” diyerek savundu.

Ajans32 muhabirine iddialarla ilgili konuşan okul müdürü Hüseyin Özçoban, “Aslında ortada büyütülecek bir olay yok. Bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Kızın derdinden kız anlar. Olayı haremlik, selamlık gibi bir yere doğru çekmek doğru değil. Ayrıca müsabakalar için görevlendirdiğimiz bayan beden eğitimi öğretmeninin de branşı basketbol ve takımı biliyor” dedi.

İşte Ajans32 Gazetesi'nde Manşet Olan O Haber

AYRINTILAR YARIN AJANS32 GAZETESİNDE

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum