Kızını ve Kayınpederini Vurdu! Kayınpeder Öldü

Yedişehitler Mahallesi'nde sıcak saatler... Kırmızı ışıkta 3 el ateş etti ve kaçtı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2015 17:50
Kızını ve Kayınpederini Vurdu! Kayınpeder Öldü

Isparta'da bir şahıs av tüfeğiyle ateş açtığı araçta bulunan eski eşinin babasını öldürdü, kızını ise yaraladı.

AV TÜFEĞİYLE ARACI TAKİP ETTİ
Olay, Bahçelievler Mahallesi Cuma Pazarı kavşağında meydana geldi. Boşandığı eşinin babası 72 yaşındaki Halil İbrahim Aras ile kızı 24 yaşındaki Sevgi K.'nin bulunduğu otomobili takip eden Ramazan K. otomobilin kırmızı ışıkta durması üzerine, aracında bulunan av tüfeğini alarak Aras'ın otomobilinin yanına gitti.

AÇIK PENCEREDEN ÜÇ EL ATEŞ ETTİ
Otomobilin açık penceresinden üç el ateş etti. Çevredekilerin durumu 112 Acil Servise bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

ESKİ EŞİNİN BABASI HAYATINI KAYBETTİ
Isparta Devlet Hastanesine kaldırılan Halil İbrahim Aras hayatını kaybetti. Zanlının kızı Sevgi K. ise Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

ZANLI KISA SÜRE İÇERİSİNDE YAKALANDI
Olayın ardından 07 YR 787 plakalı otomobille kaçan Ramazan K. Deregümü köyünde yakalandı. Zanlının emniyetteki işlemleri sürerken, olay anı ise güvenlik kamerasına da yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.