Kızlarımız Üvey Evlat Mı?

Kızlarımız Üvey Evlat Mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 09:54
Kızlarımız Üvey Evlat Mı?

Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği’nde En iyi Enler Ödül Töreninin sadece erkeklerde yapılması Mavikentli sultanları ve ailelerini üzdü.

Okullararası Küçük Erkekler Basketbol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Küçük Erkeklerde Ülkü Orta Okulu, Kızlarda Mavikent Orta Okulu şampiyon olmuştu. Müsabakalarının ardından sadece Erkekler İl Birinciliği’nin Enlerine plaket verilmişti. Bu durum yeni kurulan ilk yılında Isparta şampiyonu olan finalde Özel Altınbaşak Koleji’ni 76-5 yenerek açık ara mutlu sona ulaşan Mavikentli sultanları üzdü. Basketbol İl Birinciliği’nde en centilmen, en skorer, en iyi guard, en iyi forvet oyuncularının enlerinin sadece erkeklerde seçilmesi tepkilere neden oldu.
Akdeniz Spor Servisi’ni arayan Mavikent Orta Okulu’nun velileri, “Isparta şampiyonu olan kızlarımızın kupa töreninde bu durum bizleri üzdü. Kızlarımız üvey evlat mı? Çocuklarımız bu durum karşısında bir hayli üzüldüler. Onure ediliyorsa kız-erkek ayrı olmamalı” diye tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.