Klasik Müzik Final Konseri Cumartesi Günü

Klasik Müzik Final Konseri Cumartesi Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2018 11:03
Klasik Müzik Final Konseri Cumartesi Günü

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'üncüsü düzenlenen Klasik Müizk festivali kapanış konseri 28 Temmuz Cumartesi günü saat.19:00'da Ayastefanos Kilisesinde yapılacak.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 02-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenmekte olan Klasik Müzik Festivali Eğitmen ve öğrenciler final konseri cumartesi günü Ayastefanos kilisesinde yapılacak. Yapılacak olan konserde 1 ay boyunca gitar, keman,piyano ve flüt eğitimi alan öğrencilerin öğrendikleri parçaları paylaşacağı konserde, Eğitmenler tarafından da müzik dinletisi yapılacak.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl festival hakkında " İnşallah gelecek yıllarda da devam eden bir festival olur. Biz başlattık ama bu tür eğitim ve kültürel etkinliklerin ilçemizde de devam etmesi temennisindeyiz. Burada eğitim alan öğrencilerimizin çoğu Eğirdir'in, bölgemizin çocukları. Bu hafta sonu kapanış konseri ile bu yıl ki festival ve eğitimleri tamamlayacağız, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm halkımızı da bu hafta sonu yapılacak olan konsere bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.