Kocaer'den Göreve Hazırım Mesajı

CHP Milletvekili aday adayı Sedat Kocaer CHP il başkanlığını ziyaret ederek “ben hangi sırada olduğuma bakmaksızın çalışacağıma söz verdim. Şimdi de partimin vereceği her türlü görevi yerine getirerek, maddi manevi katkı sunmaya hazırım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2015 22:23
Kocaer'den Göreve Hazırım Mesajı

Milletvekili listesine giremese dahi çalışacağına dair söz verdiğini hatırlatan Kocaer İl Başkanı Senayi Demirkol ve yönetim kurulu üyelerinden görev istedi.

Sedat Kocaer “ön seçim dün itibari ile sonuçlandı ve CHP üyeleri milletvekili aday adayı olan 18 arkadaşımız içinden 4 arkadaşımızı milletvekili adayı olarak belirledi. Aday adayları açıklama yaparken il başkanımız her aday adayından listedeki sırasına bakmadan sonuna kadar çalışma konusunda söz istemişti. Ben bu sözümün arkasındayım. 7 Haziran’a kadar il örgütümüzün vereceği her türlü görevi yerine getireceğim. Partimizin 7 Haziran seçimlerinden başarılı çıkması için dün olduğu gibi yarında çalışacağım” diye konuştu.

İl Başkanı Senayi Demirkol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sedat Kocaer kardeşimiz gerçekten örnek bir davranış gösterdi. Tüm aday adayı arkadaşlarımızın aynı tavrı sergileyeceğine inancımız sonsuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.