Koç’tan İdmanyurdu’na Maddi Destek

Koç’tan İdmanyurdu’na Maddi Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2015 10:38
Koç’tan İdmanyurdu’na Maddi Destek

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nuri Koç, pembe-yeşilli takıma maddi destek de bulunarak, “Gençlik yıllarında futbol oynadım. Ispartaspor profesyonel ligde iken yöneticilik yaptım. Bu şehrin profesyonelde takımı olmalı. Bizler geçmişte olduğu gibi pembe-yeşilli renklere her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta İdmanyurduspor’a, AK Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı Nuri Koç’tan destek geldi. Pembe-yeşilli takımını kritik bir süreçten geçtiği bir ortamda maddi destekte bulunan Koç’un bu jesti yöneticileri sevindirdi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Nuri Koç, sporu ve futbolu çok sevdiğini belirterek, “Ispartaspor profesyonel ligde iken yöneticilik yaptım. Her zaman maddi ve manevi destekte bulundum. Bu şehrin profesyonelde takımı olmalı. Bizler geçmişte olduğu gibi pembe-yeşilli renklere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu yıl ligde kalınırsa seneye iyi işler yapılır” dedi.

Böylesi güzel bir kentin profesyonel ligde takımının olmamasının kendisini üzdüğünü söyleyen Koç, “Spor turizminin önemi ortada. Spor bu şehre renk katar, herkes kazanır. İnşallah Isparta’mıza hizmet yolunda bizlerde de üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum