Köfez ve Altınbaşak'tan YGS Provası

Köfrez Dershaneleri ve Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları 25 Mart Pazar Günü YGS öncesi sınav provası yaptılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2012 10:27
Köfez ve Altınbaşak'tan YGS Provası

1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi ortaklaşa Köfrez Dershaneleri ve Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları 25 Mart Pazar Günü YGS öncesi sınav provası yaptılar.

Yaklaşık 900 öğrencinin katıldığı sınav Süleyman Demirel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde yapıldı. Sınava öğrenciler bir hafta sonra girecekleri YGS’ye girecekmiş gibi hazırlandılar. Sınava 10:00’da giren öğrencilerin çoğu sınava velileri ile birlikte geldi. Heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler sınav öncesi yapılan bu provadan çok memnun olduklarını ifade etti.

Öğrenci velileri bu çalışmadan dolayı Körfez Dershaneleri’ne teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Körfez Dershanesi Merkez Şube Müdürü Ali Rıza PAMUK, “Buradaki amacımız sınavdan bir hafta önce aynı saat ve günde öğrencilerimizin sabah yataktan kalkış saati, kahvaltı yapması, hazırlık yapması, sınava gireceği okula ulaşma süresi, okul kapısından içeriye giriş saati, kapıdan polis kontrolü ile içeri alınması, yanında herhangi bir eşyanın bulundurmaması durumu, başka öğretmen nezaretinde sınav ortamını yaşaması gibi birçok durumu göz önüne alıp, aynı bire bir sınav heyecanını yaşatmak istedik.

Sınav aynı 1 Nisan 2012 tarihinde yapılacak YGS sınavı ile aynı olması için tüm hazırlıklarımızı bu yönde yaptık ve uyguladık. Öğrencilerimize bir hafta önceden tüm kurallarıyla sınav heyecanını yaşattık. Bu uygulama ile öğrencilerimiz bir hafta sonra yapılacak sınavda tam anlamıyla ne yapacaklarını öğrenmiş oldular” dedi.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Liseleri Müdürü Vahit ÇİFTÇİ ise Körfez Dershaneleri ile yaptıkları ortak çalışmadan dolayı öğrenci ve velilerin çok memnun olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.