Kokrmaz: 'MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'dır'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz: MHP, şahsım ve İl Başkanımız Sayın İsa YALÇIN hakkında yer alan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2011 10:13
Kokrmaz: 'MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'dır'

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Isparta Yerel medyasında ve bazı internet yayın organlarında MHP, şahsım ve İl Başkanımız Sayın İsa YALÇIN hakkında yer alan haberler gerçekleri yansıtmamaktadır, maksatlıdır üzülerek okuduğum haberlerde konuşulmamış cümleler, olmayan olaylar basın aracılığı ile Isparta kamuoyuna aktarılmıştır.

Bu sürecin en başında Isparta kamuoyu ile “MHP Isparta İl Başkanının Sayın İsa YALÇIN olduğunu” paylaşmıştım ve bu fikrimi de her platformda tekrarlamıştım. Geçen hafta sonu Isparta ve İlçelerine gerçekleştirmiş olduğum ziyaretimin sonrasında partili arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz değerlendirme toplantısından bazı bölümler, bazı yerel medya organları tarafından Isparta kamuoyuna yanlış şekilde yansıtılmıştır, bu toplantının il başkanı değişikliği nedeniyle yapıldığı gibi bir haber ile Isparta kamuoyu ve partililerimiz yanlış şekilde yönlendirilmeye çalışılmıştır.

Doğru ve sağlıklı verilere dayanmayan bilgilerle haber yapan gazeteci arkadaşlarımız keşke şahsımı arayıp, edindikleri bilgilerin doğru olup olmadığını bizzat benden öğrenselerdi ve haberlerini buna göre yapsalardı… Zaten gazetecilik etiği, basın ahlakı da bunu gerektirir. Tüm Isparta kamuoyu ve Partililerimizle bir kez daha paylaşmak isterim ki MHP Isparta İl Başkanı Sayın İsa YALÇIN’dır.

Gazeteci arkadaşlarımızın da bundan sonraki süreçte ve bu gerçeği bir kez daha idrak etmesi hem de haber yapma konusunda daha sorumlu davranmalarını beklediğimi ifade etmek istiyorum. Gazeteci arkadaşlarımızdan beklentimiz, MHP ile hemşerilerimiz arasında sağlam temellere oturtulmuş köprü olmaları ve kamuoyunu doğru bilgilendirmeleridir.

Nevzat KORKMAZ
MHP Isparta Milletvekili

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.