Koku Sorunu Günaydın'ın İşi

Koku Sorunu Günaydın'ın İşi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2015 15:44
Koku Sorunu Günaydın'ın İşi

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sav girişinde yaşanan koku problemi ile ilgili Belediye Başkanı Günaydın’a 30 Mart 2014 öncesinde verdiği sözünü hatırlattı.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önceki gün akşam Barida Hotels’de merkez köy muhtarları ve azalarıyla bir araya geldi. Akşam yemeğinde gerçekleştirilen buluşmaya çok sayıda muhtar ve azası katıldı. Merkez köy muhtarları sorunlarını dile getirme fırsatı bulduğu bu buluşmada köylere yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür edenler de oldu. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e böyle bir ortamı hazırladığı için teşekkür eden muhtarlar, İl Özel İdaresi’nin köylere yönelik hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Aliköy, Küçük Hacılar ve Büyük Hacılar Köyleri kanalizsayon sistemiyle ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştirdi. Bilgiç, “İl Özel idaremiz bu 3 köyde kanalizasyon hattını kuracak. Her türlü hazırlığını yaptı, sistemi kuracağız ama Isparta Belediyesi engeli ile karşı karşıyayız. Kanalizasyon hattının şehir atık su sistemine dahil edilmesine izin vermiyorlar, karşı çıkıyorlar. Seçim sürecinde Sav girişindeki koku ile ilgili bize dert yanıyorlar. ‘Antalya yolundan giriyoruz Sav’da çok koku var’ diyorlar. Bu konuda çok şikayet var. Ama bu belediyenin işi. Yusuf Ziya Günaydın aday olduğunca şunu söylüyordu. ‘Sav’ı bize verin, 2 belediye nasıl çözüyoruz görün’ demişti. Eee hadi Sav’ı size verdi vatandaş, hadi yapın” dedi.

Öte yandan Milletvekili Bilgiç, Yakaören Köyü’nde kiraz alım merkezi kurulmasına yönelik talebin hemen karşılanacağını belirterek “Yakaören Kiraz Alım Merkezi konusunda hemen çalışmalara başlayacağız. Ne gerekiyorsa hemen yapalım. Üzerine düşelim bu son derece önemli. Yapamayacağımız hiçbir şeye söz vermeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum