Kolesterol Ve Trigliserid Tarih Oluyor

Ege bölgesinin zeytin yaprakları Kolesterol ve Trigliserid hastalarının umudu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 18:52
Kolesterol Ve Trigliserid Tarih Oluyor

Bodrum - Yalıkavak'ta kurulu İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL, bitkisel tedavi yöntemlerinin özellikle son yüzyıl içinde belirginleşen özellikleri ile, insan organizmasına zarar vermeyen tedavi edici, hatta mucizevi etkileri ile öne çıkan seçkin tedaviler olduğunu belirtmiştir.

İMMU-NAT firmasından Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ünal VURAL geliştirdikleri ekstraktlar ile hastalıkları önlemede tamamlayıcı ve destekleyici bir tedavi-koruma yapabildiklerini aktardı. VURAL sözlerini şöyle sürdürdü; orta ve ileri yaş gruplarının kullandığı yine İMMU-NAT firması tarafından özel olarak üretilen kolesterol düşürücü 'zeytin yaprağı' ekstraktı ortalama 1 ay gibi bir sürede kolesterol ve trigliserid gibi sorunlarını ortadan kaldırıyor. 3 aylık periyotta kalıcı etki bırakabiliyor dedi.

İMMU-NAT firması tarafından birçok şifalı bitkilerinin ekstraktlarının yapıldığını vurgulayan VURAL "gerek bünyemizdeki gerekse diğer doktor çevremiz sayesinde bitki ekstraktlarının doğru kullanılması noktasında yardımcı oluyoruz" İMMU-NAT' a ait bitki ekstaktları artık eczanelerden de temin edilebiliyor dedi.

Dr. Ünal VURAL, Türkiye'de birçok tanınmış simaların diabet, kolesterol ve trigliserid sorunlarını İMMU-NAT'ın geliştirdiği özel bitki özleri ile çözüme kavuşturduklarını açıkladı. Devamla; İMMU-NAT'ın firma olarak özellikle ülkemizde birçok vatandaşımızın sorunu olan diabet, kolesterol ve trigliserid gibi birbirine çok yakın duran sorunlarının çözümüne yönelik yeni bir ürün geliştirdiğini belirterek. Yanetki sorunlarını ortadan kaldıran, ayrıca uzun vadede damar sertliği ve hiper tansiyon gibi hastalıkların oluşumunu engelleyen bu yeni ürün şimdiden uluslararası toplumun dikkatini çekmeyi başardı dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.