KOM’dan Kaçakçılara Ağır Darbe

Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar sonrasında kente bin 120 paket kaçak sigara sokmaya çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahısların üzerinden 28 gram da esrar bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2014 15:26
KOM’dan Kaçakçılara Ağır Darbe

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde başka illerden temin ettikleri bandrolsüz ve gümrük kaçağı sigaraları Isparta’ya getirip satacakları konusunda istihbarat aldı.

İstihbaratı hassasiyetle değerlendiren KOM ekipleri, 3 kişiyi teknik ve fiziki takibe aldı. Şahısların Isparta’ya sevkiyat yapacağı günü öğrenen ekipler Eğirdir – Isparta Karayolunda şahısların aracına operasyon düzenledi.
Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada bin 120 paket gümrük kaçağı ve bandrolsüz sigara ile 28 gram esrar yakalandı.

Gözlatına alınan E.M., U.T. ve M.B. isimli şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak ve kaçakçılık suçlarından adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum