Komiseri Vuran Terörist Öldürüldü

Siirt'te dün akşam devriye gezen polis aracına saldırarak komiseri şehit eden terörist, saklandığı evde ölü ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2011 12:57
Komiseri Vuran Terörist Öldürüldü

 

Siirt Yenimahalle Haydar Koyuncu Caddesi'nde devriye görevi yapan polis otosuna dün saat 21. 30 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. 

Saldırıda ağır yaralanan Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Komiser Osman Demir, SiirtDevlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırının ardından teröristlerin yakalanması için şehirde geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. 

Akşam saatlerinden itibaren sürdürülen operasyon neticesinde Siirt merkez Conkbayır Mahallesi 99 No'lu evde kıstırılan bir terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada komiseri şehit eden terörist ölü ele geçirilirken, bir polis de yaralandı. Yaralı polis, hastanede tedavi altına alındı. 

Şehit Komiser Osman Demir için bugün öğle saatlerinde Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlenecek. Şehit polis, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Isparta Eğirdir Balkırı köyüne gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum