Komşuda Canlı Bomba Alarmı

IŞİD üyesi 1’i yabancı 4 kişinin büyük bir eylem yapmak için kısa bir süre önce Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. Antalya Alarmda...

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2016 10:26
Komşuda Canlı Bomba Alarmı

Antalyaajans.net’in haberine göre; IŞİD üyesi 1’i yabancı 4 kişinin büyük bir eylem yapmak için kısa bir süre önce Türkiye’ye giriş yaptığı belirlendi. Türkiye’de miting alanına saldırı düzenlemek ya da gemi veya uçak kaçırmak gibi talimat aldıkları belirtilen IŞİD üyesi 4 teröristin yakalanmamak için sahte kimlikle dolaştığı belirlendi. Teröristlerden 3’ünün Adıyaman’daki‘Dokumacılar’ olarak bilinen gruba bağlı oldukları bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Emniyet genel Müdürlüğü’nden gelen uyarı üzerine dün Antalya’daki tüm AVM, mağaza, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını 4 canlı bombayla ilgili uyarıda bulundu. 4 canlı bombanın kimlik bilgileri, fotoğrafları ve sahte kimlikleri paylaşılarak, “Şüphelileri görenlerin polise ihbarda bulunmaları” istendi. AVM’lerin güvenlik amirleri de aldıkları bu bilgi doğrultusunda binalarındaki tüm mağazalara 4 canlı bombanın fotoğraflarını paylaştı.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.