Komşuda Şüpheli Ölüm

Burdur'da, eşiyle göl kenarında araç içinde oturduğu sırada kaybolduğu iddia edilen 31 yaşındaki Sultan A.'nın cesedi, göl kıyısında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2014 14:47
Komşuda Şüpheli Ölüm

Burdur'da eşiyle görüştükten sonra bir daha haber alınamadığı belirtilen kadının cesedi, göl kıyısında bulundu.

Alınan bilgiye göre, Mehmet A., ayrı yaşadıkları eşiyle sorunlarını konuşmak için göl kenarında otomobilinin içinde otururken uyuduğunu, eşinin bu sırada ortadan kaybolduğunu iddia ederek polise başvurdu.

Polis ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, zodyak botla göl içerisinde ve kıyısında arama yaptı.

Arama sonucunda Mehmet A'nın eşi Sultan A'ın (32) cesedi göl kıyısında bulundu. Mehmet A., olay yerinde fenalık geçirdi.

Sultan A.'ın oğlu ve yakınları da olay yerine geldi. Ceset, savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sultan A'ın cesedinde ilk belirlemelere göre darp veya kesici alet izine rastlanmadığı belirtildi. Sultan A.'ın biri kız biri erkek iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ