Komutanlardan Vali Oğuz'a Veda Ziyareti

Özel Kuvvetler Komutanlığı'na atanan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Abdullah Barutçu ile emekliliğini isteyen Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2011 18:04
Komutanlardan Vali Oğuz'a Veda Ziyareti

Özel Kuvvetler Komutanlığı'na atanan Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Abdullah Barutçu ile emekliliğini isteyen Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz, Isparta Valisi Memduh Oğuz'u ziyaret etti.

Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Tümgeneral Abdullah Barutçu'nun Eğirdir'de güzel hizmetlerde bulunduğunu belirterek, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nın seçkin bir birlik olduğunu kaydetti.

Barutçu'ya yeni görevinde başarılar dileyen Vali Oğuz, "Tümgeneral Barutçu'nun halkla bütünleşmiş olarak yapmış olduğu hizmetler bizim için önemlidir" dedi.

Isparta İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz'ün de "vazife aşkıyla yanan, sorumluluk duygusu yüksek ve üstün hizmetler veren bir general olduğunu" ifade eden Oğuz, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde emeklilik kavramı olmadığını, asker üniforması giyen herkesin, hayatının sonuna kadar asker kaldığını söyledi.

Komutanlara aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat dileyen Oğuz, Barutçu ve Şahingöz'e içinde gül motifi bulunan plaket verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.