Kongre Bitti Görev Zamanı

Kongre Bitti Görev Zamanı... CHP'de Rakipler Kucaklaştı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2017 19:42
Kongre Bitti Görev Zamanı

Geçen hafta sonu gerçekleştirilen CHP Merkez İlçe Kongresi’nde seçilen yeni yönetim görevi eski yönetimden devraldı. Partinin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Cem Erdal, “demokratik bir kongrenin ardından şimdi görev zamanı” mesajı verdi. Erdal’ın rakibi Gülçin Sarıoğlu’da devir teslim törenine katılarak birlik mesajı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin hafta sonu gerçekleşen Merkez İlçe Kongresinin ardından dün devir teslim töreni yapıldı. CHP İl Merkezinde düzenlenen törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“AK PARTİ’Yİ MHP’Yİ GÖRDÜK…”
Törende konuşan CHP İl Başkanı Eyüp Ersoy, “Bazı partiler gibi merkezden alınan talimatlarla yönetim oluşturmadık gururluyuz. Demokratik kurallar çerçevesinde oluşturulmuş bir yönetim. Bu CHP’nin diğer partilerden farkını ortaya koyuyor. AK Parti olsun MHP olsun yaptıkları kongreleri gördük. Demokrasi olmadan birileri dikte etti, başkanlarını seçtiler.

Zorlu bir döneme giriyoruz. Kimseyi ötekileştirmeyen bir çalışma bekliyoruz yeni yönetimden. Aksi halde nal toplarız. Eski yönetimimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni yönetime de başarılar diliyoruz” dedi.

“MUTLUYUM GURURLUYUM”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün tebrik mesajının da okunduğu devir teslim töreninde eski Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, “Mutluyuz gururluyuz. Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi olarak kritik görevler yaptık. Acısıyla tatlısıyla emek harcadık. Eksik yanlarımızda olmuştur. Bir şeyi çok iyi başardık; Merkez İlçe’nin 36. olağan genel kurulunu heyecanlandırdık, pırıl pırıl 2 adayımız çıktı çok güzel bir yarış sergilediler. Güzel şeyler yapacaklarına inancımız tamdır. Cem Erdal’a bayrağı devretmekten, öğrencime bayrağı devretmekten dolayı da oldukça gururluyum. Sonuna kadar yanındayız yeni yönetimimizin. Başarılar diliyorum” dedi.

“BU AİLEYİ BÜYÜTECEĞİZ”
CHP’nin çiçeği burnunda Merkez İlçe Başkanı Kamil Cem Erdal’da konuşmasında CHP’nin bir aile olduğunu ve en önemli görevlerinin bu aileyi büyütmek olduğunu kaydederek “Demokratik bir süreç gördük. Kaybedeni olmayan bir yarıştı. Farklı düşüncelere sahip insanlar bizim zenginliğimizdir. İtaat eden değil, özgür düşünen bir topluluğuz. Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda yürüyen, gösterdiği hedefe ilerleyen insanlarız. Bu aileyi büyüteceğiz. Önceliğimiz bu olacak. Halkımızla bütünleşerek, sorunlarına çözüm üreterek yapılması gereken her şeyi yapacağız. İnsana dokunacağız. Hepimize sorumluluk düşüyor.
Talimdar beyin yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizleri bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Çetin bir süreçte hep birlikte hareket edeceğiz. Çözüm odaklı çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

“DELEGELERİMİZ BİZE ANA MUHALEFET GÖREVİ VERDİ”
Devir teslim töreninde Cem Erdal’ın rakibi Gülçin Sarıoğlu’da vardı. Sarıoğlu, konuşmasına esprilerle başlayarak “Delegelerimiz bize Ana Muhalefet olma görevi verdi” dedi. Sarıoğlu, “Parti hepimizin, hep beraberiz. Omuz omuza mücadele edeceğiz. Partili olma bilinciyle kongremize gelerek oy kullananlara teşekkür ediyorum. Beraber hareket edeceğiz. Hepimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum