Konser İptal Edildi

Konser İptal Edildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2015 17:17
Konser İptal Edildi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde artan terör olayları nedeni ile daha önceden planlanan Sibel Can konserini iptal ederek ‘bayrak asma’ kampanyası başlattı. Günaydın, “Bizim bugün eğlenceye değil; milli şuur, bayrak, vatan, irade kararlığına ihtiyacımız var” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından düzenlenecek ve Sibel Can Konserinin de yer aldığı etkinlikler, son günlerde artarak devam eden terör olayları ile ülkemizin yaşamış olduğu şehit acıları dolayısıyla iptal edildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından yapılan açıklamada, terör örgütünce ülkemizin ve askerimiz ile emniyet güçlerinin kalleşçe saldırılara maruz kaldığı hatırlatılarak, yaşanan terör olayları lanetlendi. Günaydın, ülkenin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, eş dost ve akrabaları ile Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resmi törenlere ise tüm Isparta halkını davet eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Zafer Bayramı’na yoğun katılım sağlanması için 08.00-12.00 saatleri arasında otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ve bugünden itibaren şehrin her noktasının, çeşitli ebatlarda binlerce Türk Bayrağı ile süslenmesine başlanacağını söyledi. Başkan Günaydın, bunun öncülüğünü de yaparak ikamet ettiği eve dev Türk Bayrağı astı.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının iptal edilmesi, bayram günü halkın resmi kutlamalara katılımının arttırılması için ücretsiz otobüs seferlerinin düzenlenmesi, şehrin tüm noktalarının Türk Bayrakları ile donatılması ile son günlerdeki artan terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Önceki yıllarda da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Stadyumu’nda bir dizi kutlamalar gerçekleştirdiklerini ve konserler verildiğini hatırlatan Başkan Günaydın, “Her gün terör olayları dolayısıyla şehitlerimiz gelirken, böyle bir eğlenceyi hak görmedik ve bundan dolayı etkinliklerimizi iptal etme kararı aldık” dedi.

Terör örgütü PKK, Kandil ve İmralı ile 13 yıldan bu yana pazarlıklara girildiğini ve bundan dolayı çözüm süreci adı altında terör örgütü mensuplarının şehirlere kadar silahlandığını, buna karşın hükümetçe hiçbir tedbirin alınmadığını söyleyen Günaydın, Türkiye’nin zor bir duruma düşürüldüğünü kaydetti. Günaydın, “Bundan 4 yıl önce Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ‘PKK, Kandil, İmralı ile pazarlık, anlaşma olamaz. Kandil’e Türk Bayrağı dikilmelidir’ demiştir. Ancak bugün gelinen nokta ortadadır. Bizim bugün eğlenceye değil milli şuur, bayrak, vatan irade kararlığına ihtiyacımız var. Türk Milleti olarak PKK’nın zulmüne, pisliğine, katilliğine dur deme zamanıdır. Bunları Türk Milleti olarak tükürüğümüzle yok edebileceğimiz bilinmelidir” şeklinde konuştu.

Isparta’nın, Türkiye’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin iradesinin ne olduğunu göstermek adına Isparta Belediyesi olarak bugünden itibaren, şehrin her noktasının, caddesinin, meydanının, Türk Bayrakları ile donatılacağını dile getiren Başkan Günaydın, “Belediye olarak tüm cadde, sokak, bina ve yollarına Türk Bayrağı asıyoruz. Ispartalı vatandaşlarımızın da buna katılmalarını istiyorum. Böylece Isparta’nın iradesini ortaya koymak istiyoruz. Türk Bayrağımızın gönderden inmeyeceğini de ispat etmiş oluyoruz. Türk Milleti’nin gücü ortadadır” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum