Konser Sırasında Solist Fenalaştı

İlk Müdahale Milletvekili Cesur'dan Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2018 10:23
Konser Sırasında Solist Fenalaştı

Isparta Genç İşadamları Derneği'nin (IGİAD) gecesinde sahneye çıkan Isparta Musiki Derneği'nin solisti Nuri Ağırbaş, konser sırasında fenalaştı.
Ağırbaş'a ilk müdahaleyi geceye katılan merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de doktoru olan İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ile eşi Prof. Dr. Mustafa Cesur yaptı. Başını yere çarpıp beyin kanaması geçirdiği belirlenen Ağırbaş, hastanede ameliyata alındı.

Orkestranın arkasındaki basamakta ayakta duran Nuri Ağırbaş, önce önündeki kadın solistin üzerine, sonra da yere düştü. Başını yere çarpan Nuri Ağırbaş'a ilk tıbbi müdahaleyi Aylin Cesur ve dahiliye uzmanı olan eşi Prof. Dr. Mustafa Cesur birlikte yaptı.

Düşme sonrası yüzü kan içinde kalan ve dili boğazına kaçtığı anlaşılan Nuri Ağırbaş'ın nabzını kontrol eden Aylin Cesur ve eşi, soliste ambulans gelinceye kadar kalp masajı yaptı. Gelen sağlık ekibine hasta hakkında bilgi veren milletvekili Cesur ve eşi, ambulansta hastaya refakat ederek SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kadar gitti.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alınan solistin düşme sebebi henüz belirlenemezken, başını yere çarpması sonrası beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Ameliyata alınan Nuri Ağırbaş'ın tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum