Konsere Orhan Hakalmaz ve Ankaralı Aylin Dinçer Gelecek

Konsere Orhan Hakalmaz ve Ankaralı Aylin Dinçer Gelecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2017 16:34
Konsere Orhan Hakalmaz ve Ankaralı Aylin Dinçer Gelecek

Uluborlu Kiraz Festivali’nde sanatçılar Orhan Hakalmaz ve Ankaralı Aylin Dinçer sahne alacak. Uluborlu Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 41.si gerçekleştirilecek olan Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 1 – 2 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Yıllardan beridir Uluborlu Belediyesi tarafından kiraz hasat zamanında yapılan ve Uluborlu Halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl 41.si gerçekleştirilecek.  2 gün boyunca yapılacak olan etkinliklerin ilk gününde akşam konserleri düzenlenecek.

01 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da başlayacak olan konserde Ankaralı Aylin Dinçer ve Orhan Hakalmaz sahne alacak.  Festivale yoğun ilginin olması bekleniyor. Ayrıca Yağlı Güreşlere çok sayıda pehlivan katılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.