KONSİAD’dan Şarkikaraağaç’a Özel Davet

Isparta Şarkikaarağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, KONSİAD’dan yapılan özel davet üzerine İstanbul’a gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2012 13:23
KONSİAD’dan Şarkikaraağaç’a Özel Davet

Isparta Şarkikaarağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, KONSİAD’dan yapılan özel davet üzerine İstanbul’a gitti. Belediye Başkanı Ufacık, KONSİAD Yönetim Kurulu’nun düzenlediği özel toplantıda ilçe belediyesi olarak derneğe üye yapıldı.

Isparta Şarkîkaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KONSİAD) özel davetlisi olarak, Bahçelievler’deki merkez yönetim binasında düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıda KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından dernek üyeliğine kaydedilen Şarkîkaraağaç Belediyesi adına Belediye Başkanı Şafak Ufacık, kayıt belgesini Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Başçı’dan teslim aldı.

Yapılan görüşmelerde, Isparta ve Konya illerine eşit uzaklıkta bulunduğuna dikkat çekilen Şarkîkaraağaç İlçesi masaya yatırılırken, iki şehirli iş adamlarının da ilçeye rahatlıkla yatırım yapabileceğine vurgu yapıldı.

KONSİAD’lı İş Adamları, toplantı süresince Başkan Ufacık’tan ilçe hakkında detaylı bilgi alırken, ilerleyen süreçte Şarkîkaraağaç’ı ziyaret ederek, yatırım yapabilmek için yer incelemesi yapacaklarını ilettiler.

Sıcak diyaloglar içersinde geçen görüşmelerde, gördüğü ilgiden hayli memnun kaldığını aktaran Belediye Başkanı Ufacık, “Isparta’nın en büyük ilçelerinden olan Şarkîkaraağaç, yatırım yapmak için oldukça uygun bir coğrafyaya sahip. Bunu KONSİAD üyesi iş adamlarına en güzel şekilde aktardık. KONSİAD Yönetim Kurulu başta olmak üzere, tüm iş adamlarını, anlatılanları yerinde görmek için ilçemize davet ettik” dedi.

İlçenin yatırıma aç bir güzergâha sahip olduğunu belirten Başkan Ufacık, “Isparta ve Konya’nın geçiş güzergâhında bulunan ilçemize önümüzdeki süreçte büyük yatırımlar yapılacağına inanıyoruz. Yaptığımız görüşmelerde bu düşünceleri sözden uygulamaya geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.