Konteynırlar Dezenfekte Ediliyor

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynırlarını, konteynır yıkama ve dezenfekte aracıyla yıkarken, yine gerek konteynır altları ve çevresi ile su mazgallarında da kireçleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2012 11:29
Konteynırlar Dezenfekte Ediliyor

'Temizlik Medeniyettir’ anlayışıyla hareket eden Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin temizliğinin yanı sıra insan sağlığını olumsuz etkilememesi açısından çöp konteynırları ile su mazgallarında çalışma yürüten temizlik işleri, şehir genelinde bulunan ve sayıları 4000 olan çöp konteynırlarını Konteynır Yıkama ve Dezenfekte Aracıyla periyodik olarak yıkıyor. Yine müdürlük bünyesinde bulunan bir başka ekipte konteynır etrafını temizliyor ve konteynır altlarının kireçlemesini gerçekleştiriyor.

Isparta Belediye Başkanı Günaydın, yaptığı değerlendirmede “Ekiplerimiz haftada üç defa tüm çöp konteynırlarının etrafını temizleyerek altlarını ve çevresini kireçlemektedir. Bunu yaparken halk sağlığını ön planda tutuyoruz. Bunun yanı sıra su mazgallarının da belirli periyotlarla kireçlemelerini gerçekleştiriyoruz. Yine ekiplerimizce şehrimizde bulunan 4000 konteynır, Konteynır Yıkama ve Dezenfekte Aracıyla yıkanıyor. Bu sayede hem konteynırlarımız temizleniyor hem de olumsuz durumların yaşanmaması açısından dezenfekte ediliyor. Böylece halkımızın olumsuzluklarla karşılaşmamaları için çaba sarf ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum