Kontrolden Çıkan Midibüs, İşyerine Girdi!: 2 Yaralı!

İstanbul Caddesi’nde kontrolden çıkan midibüs önce bariyerleri devirerek karşı şeride geçti, ardından yol kenarındaki işyerine girdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2012 12:29
Kontrolden Çıkan Midibüs, İşyerine Girdi!: 2 Yaralı!

Isparta’da kontrolden çıkan araç, önce orta refüjdeki bariyerleri devirdi, aydınlatma direğine çarparak da hızını alamayan midibüs park halindeki otomobillere çarptıktan sonra bir işyerine girdi. Faciaya ramak kalan kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza İstanbul Caddesi’nde meydana geldi.
Özkanlar Kavşağı’ndan otogar istikametine seyreden Mustafa Bayramoğlu (25) yönetimindeki 32 LL 685 plakalı midibüs, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs, önce orta refüjdeki demir bariyerlere ve aydınlatma direğine, ardından da karşı şeritte park halindeki bir otomobile çarptı.

Hızını alamayan araç, daha sonra bir işyerine girdikten sonra durabildi.

Feci kazada, sürücü Bayramoğlu ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Erkan Baran (25) yaralanırken, işyerinde maddi hasar oluştu.
Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri, yaralıları ambulansla Devlet Hastanesi Gülkent Ek Birimi’ne sevk etti.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.