Kontroller Artırıldı

Kontroller Artırıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2015 11:46
Kontroller Artırıldı

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından dernek, lokal ve umuma açık işletmeler denetlendi.

Cuma gecesi il merkezinde faaliyet gösteren çok sayıda Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerleri ile belirlenen sabit noktalarda arama ve kontroller yapıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. Bu amaçla 11 Eylül 2015 Cuma gecesi ana arterler üzerinde belirlenen noktalarda yol uygulamaları ve gece 22:30 ile 00:30 saatleri arasında il merkezinde faaliyet gösteren Dernek, Lokal ve Umuma Açık İşyerlerinde yapılan arama ve kontroller sonucunda;

1- Yapılan GBT kontrollerinde toplam 565 şahsın kaydı sorulmuş olup, bunlardan aranan 2 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.

2- Belirlenen ana arterler üzerindeki arama noktalarında 90 araç kontrol edilmiş, 1 araç Yakalamalı Hacizli olması sebebi ile otoparka çektirilmiş, 8 araca ise değişik trafik suçlarından dolayı cezai işlem uygulanmıştır.

3- 7 Umuma Açık İşyeri kontrol edilmiş olup, bunlardan 1 işyerine ruhsatsız olması sebebi ile işlem yapılmış, 1 işyerine ise kapalı mekanda sigara ve alkol alınması sebebi ile işlem yapılmıştır.

4- 2 Dernek ve Lokal kontrol edilmiş, bunlardan 1 Derneğe içeride üye olmayan şahıs bulunmasından dolayı işlem yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimizdeki huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.