Kontrollerde Ceza Yağdı

Kontrollerde Ceza Yağdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2016 11:17
Kontrollerde Ceza Yağdı

Eğirdir'de umuma açık işyerleri denetlendi.

Konula ilgili Emniyet'ten yapılan açıklamada; "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanarak suç vesuçlularla daha etkin mücadele etmek amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzce 13 Şubat2016 Cumartesi gecesi İlimiz, Eğirdir İlçesinde faaliyet gösteren Umuma Açıkİşyerlerinde arama ve kontroller yapıldı.

Emniyet Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın huzur vegüvenliğinin sağlanması öncelikli görevlerimiz arasındadır. 13 Şubat 2016Cumartesi günü gece 22:00 ile 14.02.2016 Pazar günü sabah 02:00 saatleriarasında Eğirdir ilçesinde faaliyet gösteren Umuma Açık İşyerlerinde arama vekontroller yapılmıştır.
Yapılan uygulama neticesinde;
1- Umuma açıkyerlerde yapılan uygulaması neticesinde toplam 129 şahsın GBT sorgulamasıyapılmış, yapılan kontrolde aranan şahsa rastlanılmamıştır.

2- Umuma Açıkİşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde 3 şahsa kapalı alandasigara içmekten 5326 S.K. 39. Maddesi uyarınca cezai işlem uygulanmıştır.

3- Umuma Açıkİşyerleri kontrol edilmiş olup, yapılan bu kontrollerde (2) işyerine kapalıalanda sigara içirtmekten işlem yapılmıştır.

4- (2) Umuma Açıkİşyerine Kimlik Bildirme Kanununa muhalefetten, (2) Umuma Açık işyerine konsomatris çalıştırmaktan yasal işlemyapılmıştır.

5- Umuma Açıkİşyerlerinden birinin işletmecisi olan Ö.S isimli şahsa, işyerinde bıçak veaçılır kapanır metal jop bulundurmaktan 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundanadli işlem yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek vevatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimiz genelindeki huzurortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir" bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ASAYİŞ