Konu Mankeni Yapılacaksak, Aday Adayı Olmayalım

Konu Mankeni Yapılacaksak, Aday Adayı Olmayalım

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2015 00:58
Konu Mankeni Yapılacaksak, Aday Adayı Olmayalım

AK Parti milletvekili aday adayı Celalettin Gültekin temayül öncesi çok konuşulacak bir basın açıklaması yayınladı.

İşte Gültekin'in açıklaması, "Ak Parti kulislerinde konuşulan ve basına yansıyan ‘Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun’un Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kayan için ilçe teşkilatlarından destek istedi’ yönündeki iddiaları büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım.

Bizler Isparta’ya ve Ispartalı hemşehrilerimize hizmet edebilmek için hizmet yoluna talip olduk. Fakat Temayül Yoklaması’na bir gün kala ortaya atılan iddialar, bizleri huzursuz etmiştir. Ortaya atılan iddiaların özellikle ilçelerde yaşayan Ak Partili üyelerimiz tarafından teyit edilmesi, yaşanan elim hadisenin siyasi etiğe uygun olmadığını göstermiştir. Eğer Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun tarafından bizler ‘konu mankeni’ olarak görülüyorsak, bu yarışa girmeyelim. Konu ile ilgili olarak Başkan Zabun’un kamuoyunu bilgilendirmesi gerekmektedir"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.