Konuşma Bahanesiyle Telefonu Çaldılar

Konuşma Bahanesiyle Telefonu Çaldılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2016 15:39
Konuşma Bahanesiyle Telefonu Çaldılar

Konuşma bahanesiyle istedikleri telefonu çalan 2 şahıs yakalandı.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada, "Dolandırıcı şahıslar tarafından telefonla görüşme yapmak bahanesi ile telefonunu aldıkları M.C. isimli şahsın yanından hızla uzaklaşarak telefonu çalan şahıslardan şikayetçi olan şahsın müracaatı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüzce iki kişi oldukları anlaşılan şüphelilerin yakalanması için gerekli çalışmalara başlanılmıştır.

Müşteki şahsın vermiş olduğu eşkal bilgileri ve yapılan detaylı çalışmalar neticesinde olayın faillerinin E.A.Ö. ve M.S. isimli şahıslar olduğu ve çaldıkları telefonu Belediye İşhanında telefon alım satım işi yapan bir işyerine satmış oldukları tespit edilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesi E.A.Ö. ve M.S. isimli şüpheliler ile hırsızlık malı satın alan işyeri sahibi E.Y. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheliler hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiş olup, E.A.Ö. ve M.S. isimli şahıslar TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmişlerdir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.