Konut Satışları Başladı...

İşadamı Mesut Şener tarafından inşaatına başlanan ve içinde konuttan AVM' ye kadar bir çok aktivitenin bulunduğu Centrum Garden Yaşam Merkezi projesinde konut satışlarına başlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2013 20:47
Konut Satışları Başladı...

İşadamı Mesut Şener tarafından inşaatına başlanan ve içinde konuttan AVM' ye kadar bir çok aktivitenin bulunduğu Centrum Garden Yaşam Merkezi projesinde konut satışlarına başlandı.

YKM’ nin yerine inşaatına başlayan konut, otel ve AVM ile Isparta’nın yaşam anlayışı değişecek. Projedeki konutların satışına ilgi büyük. İş adamı Mesut Şener tarafından inşaatına başlanan büyük proje Isparta’nın yaşam kalitesini artıracak ve yeni bir anlayış getirecek.

YKM’ nin olduğu alandainşaatına başlanan büyük projenin kapsamında Hilton Oteli, AVM ve konutlar bulunuyor. Yeni bir yaşam anlayışı getirecek projede bulunan Konutların satışına başlandı İş adamı Mesut Şener konutların satışına başlandı.

Centrum Garden konutlarına ilgi büyük. 91 adet konutun satışlarının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Centrum Garden’da sadece konut yok.Yaşam kalitesinin en düzeyde sağlanabilmesi için her türlü imkan var.

Herdaireye ait kapalı otoparktan, yüzme havuzuna, hem site, hem blokgüvenliğinden, fitness merkezine, yeşil alanlardan, çocuk oyun parkına,direk olarak AVM’ye inen asansörden, sitenin kapalı merkezi giriş alanına kadar her türlü konfor Centrum Garden’de bulunuyor.

İş adamı Mesut Şener, amaçlarının Isparta’da yaşayan insanların yaşamkalitesini artırmak olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:”Centrum Garden ileinsanımızın konforunu artıracağız. Isparta ilk kez bu şekilde komple birprojeye sahip olacak.

Evlerimizde ve ortak alanlarda her türlü imkan vekonfor bulunacak. Satışlarımızı inşaatımızın yanında bulunan ofisimizden gerçekleştiriyoruz. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz.

Isparta’nın bu tür projelere ihtiyacı var. Centrum Garden ile Isparta’nın yaşam anlayışı değişecek" dedi

Projede ilk etapta konutların tamamlanacağı, projenin tamamının ise 1,5 yıl içinde hayata geçirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum