Konuyu Dışına Çekerlerse Daha Fazla Üstüne Gideriz

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Başbakan Erdoğan kızlı erkekli öğrenci evleriyle ilgili açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ileri sürerek “Konuyu farklı yönlere çekerlerse biz de daha fazla üstüne gideriz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2013 13:43
Konuyu Dışına Çekerlerse Daha Fazla Üstüne Gideriz

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Isparta’da gündeme ilişkin değerlendirmeler de yaptı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kızlı erkekli öğrenci evlerine ilişkin açıklamarını değerlendiren Bakan Kılıç, “Sayın başbakanın üniversite öğrencileri hakkında söylediği yanlış anlaşılıyor. Başka yönlere çekiliyor. Biz yıl sonuna kadar 450 bin kapasiteli yurt yaparak bu konuyu çözeceğiz” dedi.

Bazı apart ve pansiyonların ruhsatsız olduğunu kaydeden Bakan Kılıç, “Bazı apart, pansiyon gibi öğrencilerin kaldığı yerler maalesef ruhsatsız. Buralarda denetim yapamıyoruz. Anne babalar müsteri olsunlar. Bizim gayemiz öğrencilerin kaldığı evlere baskın yapmak değildir. AK Parti her zaman çözüm üreten bir partidir. İnadına çözüm üretiyoruz. Bu Memlekette hukuk ve yasa vardır. Kimsenin evine baskın yapmıyoruz. Kanunlar ve yasalar vardır. Siz muhalefetin ve bazı çevrelerin söylediklerine bakmayın” dedi.ajans32

Bakan Kılıç, konunun bazı çevreler tarafından kasıtlı olarak yanlış noktalara çekildiğini belirterek “Muhalefet ve bazı çevreler konuyu yanlış yönlere çekmeye çalışıyor. Eğer konuyu amacından saptırırlar ve dışına çekerlerse biz de bu konunun üzerine daha fazla gideriz” ifadelerini kullandı.

BAKANIN ISPARTA PROGRAMINDAN CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum