Konya-Isparta Duble Yolu 2013'de Yapılacak

AK Parti’nin genel seçimlerde Isparta’ya vaat ettiği projelerle ilgili son gelişmeleri İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 12:13
Konya-Isparta Duble Yolu 2013'de Yapılacak

Gökgöz, ilk olarak Eğirdir Gölü’nde kirliliğin azaltılması amacıyla başlatılan özel hüküm belirleme çalışmasına değindi.

Göl etrafında bulunan yerleşim birimlerinin 1988 yılından buyana sıkıntılar çektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, “Kottan dolayı yaşanan sıkıntı aşıldı. Önümüzdeki günlerde buraya son noktayı koyacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Gökgöz, Bölge Hastanesini Isparta’ya kazandırmakta kararlı olduklarına dikkat çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginde müjdelediği Antalya-Isparta ve Konya-Isparta duble yol çalışmasına da değinen Gökgöz, “Konya-Isparta duble yolu 2013 yılı programına alınacaktır” diye konuştu.

Hükümetin 2012 ve 2013 yılları arasında tarım arazilerinin sulanmasıyla ilgili Isparta’ya büyük destek vereceğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, özellikle Atabey ile Gelendost ovasının sulamada kapalı sisteme alınması için çalışmaların başladığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum