Konyaspor'un Davraz Kampı Devam Ediyor

Bank Asya Birinci Lig'inin yeni ekiplerinden Konyaspor, Isparta Davras'da devam eden kamp çalışmasının ilk etabını tamamladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2011 15:07
Konyaspor'un Davraz Kampı Devam Ediyor

Bank Asya Birinci Lig'inin yeni ekiplerinden Konyaspor, Isparta Davras'da devam eden kamp çalışmasının ilk etabını tamamladı.

Kampın ilk etabıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Osman Özdemir, kaliteli ve güçlü bir ekip olduklarını belirterek, bu yıl ortaya koyacakları futbolla tekrar Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.

Osman Özdemir, "Sezon başı kampları, bir takıma fiziksel anlamda katkı sağlayabilecek bir dönem. Ben ilk bölümde oyuncuların hazır gelmediğini gördüm. Bu durumun bize ekstra bir zaman harcamasına neden olacağını düşünüyorum. Maalesef profesyonel Türk futbolcusunun bu konuda her zaman için bir zaafı var. Ama nedense biz yıllardır bu konuda oyuncuların kafalarına giremiyoruz. Ne olursa olsun geride kalan kısa sürecin eski oyuncularla genç oyuncuların kaynaşması adına son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız çalışmalarda da iyi neticeler alıyoruz. Her geçen gün çalışmaların dozajı daha da artıyor. Bununla birlikte yorgunluklarda artıyor. Bu bizim için çok önemli bir dönem. Bir sezonun altyapısını burada oluşturuyoruz. Pek fazla sakatlık yaşamıyoruz. Bu da bizim adımıza sevindirici bir durum. İnşallah buradaki 15 günlük kamp dönemini iyi geçireceğiz. 32 oyuncu ile antrenman yapıyoruz. Bu durum antrenmanlarımızın gidişatını belki biraz etkiliyor diye düşünüyorum. Genel anlamda bakarsak güzel ve son derece verimli bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim" dedi.

TARAFTARIMIZIN DESTEĞİYLE YENİDEN SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ
Taraftarla el ele vererek yeniden Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını ifade eden Özdemir, şunları söyledi: "Genç ve dinamik bir ekibiz. Geçen sezondan kalan oyuncularla genç oyuncuların birleşmesinden iyi bir Konyaspor ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Burada yönetimin, bizim ve oyuncularımızın isteği şehrin bize gerçek anlamda destek vermesidir. Manevi anlamda bu bizim için çok büyük önem taşıyor. Her takımın seyircisiyle bir bütün olduğunu düşünüyorum. Biz Konyaspor'u layık olduğu yere çıkarmak için çaba sarfedeceğiz. Ama bu sadece bizim çabamızla olmayacak. Taraftarlarımızın gücüne de ihtiyacımız var" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.